Volem compartir amb vosaltres l'ultima tecnologia amb la cosmètica reparadora del cabell, Revlon ens presenta aquesta meravellosa nova línia de tractament BE FABULOUS.

30 de October del 2016

Revlon Professional ha creat una nova línia per a la cura total del cabell resultat de més de cinc anys de recerca: be Fabulous, una gamma completa per a una reparació profunda i que permet el manteniment diari a casa. Tot això amb productes específics per a cabells normals o gruixos i per a cabells fins, formulats per protegir també el color.

La nova línia ha estat formulada amb ingredients avançats que aporten suavitat, hidratació i lluentor i es compon de 3 gammes: Hair Recovery per a cabells danyats; Daily Care per a cabells gruixuts; i Daily Care per a cabells Fins.

La tecnologia C.R.I.A. m. System, present en tots aquests productes atén a cinc necessitats capil·lars:

1.- Color Protection: gràcies al Quaternio-22 ajuda a ralentir la pèrdua de color.

2- Repair: aquests productes atenuen els danys en la cutícula i ajuden a enfortir el cabell enfront del trencament. La seva fórmula allisa la superfície de la cutícula, reduint la fricció i facilitant el pentinat.

3.- Enhancement: la gamma està dissenyada per embellir la lluminositat del cabell. Conté pantenol, un precursor de la vitamina B5 que ajuda a realçar la lluentor del cabell.

4.- Anti-Age: ajuda a recuperar la vitalitat del cabell, a més de proporcionar volum i un aspecte jove i radiant. El C.R.I.A. m. System conté vitamina I, un potent antioxidant.

5.- Moisturize. Els productes han estat formulats amb betaína i pantenol que proporcionen un correcte nivell d'hidratació en el cabell.