Pròtesis i perruques

17 de June del 2016

Sales privades per poder realitzar tots els serveis i cures.

Perruqueria especialitzada  des de fa 14 anys en pròtesis capil·lars i perruques  de cabell natural i sintètic, a mida o estàndard, assessorament en casos de caiguda temporal quimioteràpia, alopècia androgenètica i alopècia areata o alopècia difusa. A la seva disposició àmplia varietat de perruques, pròtesis capil·lars, postissos i aplics per recollits, àmplia gamma de textures i colors, diferents models de gorres i mocadors  per quimioteràpia.

Sales privades per poder realitzar tots els serveis des del diagnòstic, tractament  i cures adequades  per a les persones que utilitzen sistemes de pròtesis capil·lars  i perruques, des de l’assessorament de l’imatge desitjada a  les mesures de les pròtesis capil·lars o perruques de cabell natural o sintètic, a la seva adaptació utilitzant tècniques de tall adequades i consells sobre el manteniment i cures que requereix el  client, venda d’accessoris i productes per un bon manteniment  de les pròtesis i perruques.

L’empresa Tendències Sara Gallart col·labora estretament amb diverses entitats , associacions i empreses implicades amb la finalitat d'oferir la informació mes avançada de sistemes capil·lars i tractament dermo-capil·lars més actual per a tots els pacients amb alopècia, i especialment per al pacient oncològic que cursa amb alopècia temporal.

Especial servei amb casos de quimioteràpia o casos similars urgents treballem amb fabricants que tenen un prestigi i garantia  total a nivell internacional. Diferents  gammes de qualitats de  perruques, des de cabell sintètic a la mes  alta qualitat amb la millor selecció de cabell europeu.

Celles postises - Catáleg colors i formes

Pròtesis a mida cabell natural home-dona

Perruques cabell natural o Sintètic

Productes per pròtesis o perruques

 

 

Gorres i turbants

Àmplia gamma de dissenys de gorres i turbants,  models i colors a escollir en estoc o per catàleg,  per casos oncològics o com a  complement.

 

FIBRES CAPIL·LARS K-MAX, DENSIFICADOR CAPIL·LAR.

És l'únic densificador capil·lar 100% natural (99,5% queratina, 0,5% silici orgànic).
La coloració prové del color natural de la queratina.
Sense cap afegit de pigment o tintura.
Presentació en flascons de 10 i 25 grams.
Les fibres capil·lars de reconstrucció cobreixen instantàniament les àrees de calvície i cabell prim. Aquestes fibres de queratina faran repoblar en un instant zones del cuir cabellut amb un alt percentatge de calvície.

 

Com treballa el densificador capil·lar? Les fibres estan fetes de la proteïna orgànica queratina, la mateixa proteïna que conté el seu cabell. Les fibres s'uniran al seu cabell per mitjà de l'electricitat estàtica del mateix. Simplement, agiti les fibres, i es quedaran aquí durant tot el dia i tota la nit. El densificador Capil·lar és completament indetectable i resistible al vent, pluja i sudoració, i es va fàcilment amb xampú. Com s'aplica? És molt fàcil, només ha de situar les microfibres a una distància de 10 centímetres per sobre del cap, invertint el recipient i donant-li tocs amb el dit índex sobre la base, com si d'un saler es tractés. Milers de microfibres s'uniran per cobrir el cabell i el cuir cabellut. K-Max és el producte més recomanat referent qualitat-preu. Aquesta disponible en 10 colors: Negre, castanyer fosc, castany aubrun, castany mig, castany clar, ros fosc, ros clar, gris, gris car, blanc. L'àmplia gamma de tons permeten identificar el color més proper al del seu cabell, ja que és important triar el color correcte.