MAQUILLATGES

14 de June del 2016

El maquillatge també es un factor molt important per a la imatge que volem transmetre, potenciant o reduint qualitats o imperfeccions  per ressaltar i unificar faccions de cada persona i segons la imatge desitjada. Impressiona  veure com podem canviar la nostra imatge segons la forma que ens maquillem ells ulls, les pestanyes, els llavis.. des de tants sols millorar el nostre to de pell a canviar totalment la imatge.

Assessorem sobre el maquillatge més adequat  depenent de la magnitud del compromís del client, segons vestuari i pentinat, acordem el tons ideals el tipus de maquillatge adient per potenciar en conjunt  la imatge final, personalitzant al màxim  tenint present el estil i costums de cada client.

Maquillatge de dia - Maquillatge de festa - Maquillatge núvia - Maquillatge fantasia - Extensió de pestanyes individuals o en senseres. – Permanent de pestanyes -  Tint de pestanyes

TINT PESTANYES

PERMANENT DE PESTANYES

MASK PESTANYES XXL

 

Extensió de pestanyes
Tots els ulls no són de la mateixa forma, ni tenen la mateixa necessitat; així mateix, les pestanyes postisses també són diferents i s'ajusten a les teves necessitats. Aquestes són de tres tipus: extensions, d'un en un i de pegat (completes). L'elecció de cadascuna depèn del què busquis.

 

Tipus de pestanyes
Extensions: Si tens pestanyes curtes, però normals, aquesta opció és la més recomanable ja que solament completes amb algunes el llarg de les mateixes.

Individuals: Es recomanen usar-les quan les pestanyes són escasses, llargues o curtes és el mateix efecte de volum i llarg. Aquestes s'apliquen amb cola i amb ajuda d'unes pinces; igual que les anteriors,

 

Completes: Aquestes són les més comunes i més fàcils de trobar; però al meu entendre, són les més complicades d'aplicar ja que necessites de bon pols i molta pràctica.

S'apliquen amb la mateixa cola de les anteriors i a prop a la vora de les pestanyes. I per dissimular el pegat, delinea en negre el contorn. Dins d'aquestes també pots trobar espesses i separades o amb volum, natural o fantasia.