Forma i Textura

19 de June del 2016

Ondulacions i rinxols permanents, relax, tractament queratina i allisadors permanents.

Diagnòstic de massa i textura capil·lar per poder desenvolupar la tècnica adequada al canvi de textura desitjada, des de tot tipus de rínxols i ondulacions al relax per reduir volum o els llisos més permanents i duradors.
Aconsellem unificar la tècnica de textura segons tècnica de tall per realçar al màxim els volums desitjats o indesitjats. Assessorament de la cura i manteniment per facilitar el pentinat a casa. 

 

Natural styling és un nou métode d' ondulació amb Aloe Vera que proporciona un 15% més de hidratació natural al teus cabells.

Strait Styling Glatt és un sistema dissenyat per allisar permanentment el cabell arrissat natural, ondulat o crespat obtenint com resultat un allisat natural.

ALLISAT PERMANENT Strait Styling Therapy

KERAPRO-5 Tractament Allisador

Primer sistema reductor del volum SENSE FORMOL, que cuida la salut del teu cabell.
Kerapro K5 es basa amb l’acció en la carbotecnología oferint resultats extraordinaris per al cabell: alineament capil·lar, reducció del volum, lluentor intensa, acció antifrizz e hidratació.

Millor resultat del Tractament Allisador
Després del Tractament al saló es important utilitzar els  tres productes KERAPRO -5  xampú, crema i sèrum  per assegurar  el millor resultat de durabilitat i manteniment.