Extensions i Postissos

16 de June del 2016

Extensions de cabell natural

Extensions de cabell natural llis, arrissat i ondulat amb diferents tècniques, de queratina, de cortines amb costura i amb  mini grapes o individuals i metxes o melenes amb clips per ficar i treure còmodament. Coneix l'última tècnica d'extensió adhesiva només s’empega!. Des de canvis d'imatge a contrasts de color, o crear longituds en zones desitjades, preus econòmics i raonables.
També tenim a la seva disposició àmplia varietat de  postissos i aplics per recollits de cabell  sintètic,  àmplia gamma de gorres i turbants,  models i colors a escollir en estoc o per catàleg de gorres per casos oncològics i accessoris per la cura de les perruques.
Treballem amb grans marques: SO.CAP, RUEBER i GISELA MAYER

Extensions queratina

Extensions adhesives

Extensions cortina

Extensions clip

 

Postissos, cues posstises, metxes clip de tots els colors, trenes i llaços de cabell sintètic.

Amplia  varietat de complements, postissos per canviar el teu  look fàcilment, des d'afegir un toc de fantasia amb unes metxes clip de colors o contrastes a serrells postissos, cues postisses de cabells llisos o diferents ondulats, monyos postissos, trenes.

També tenim a la seva disposició una àmplia varietat d'aplics per recollits i bijuteria  de decoració per al cabell. Podent així realitzar una infinitat de pentinats i recollits amb tots els complements necessaris tan per les núvies com per a qualsevol pentinat de festa o per complementar la nostra imatge  en el dia a dia.

Boes de cabell, monyos trenats, afegits per monyos i diademes de trenes...