Disseny secat

21 de June del 2016

Desenvolupem totes les tècniques en tendència assecatge i pentinat des de secat de mà fins a tot tipus de marcat i texturitzant en planxa o altres tècniques, pentinats i recollits.

Gran ventall de propostes personalitzades per a cada ocasió i àmplia gamma de línia d'acabats de producte per a cada estil de pentinat.

 

Tècniques de marcats.
Secadors de ma - Planxes de diferents formats per estils diferents - Marcat de tubs i rulos de difernts formats per ondulats diferents

La nostra tècnica de treball i els nostres dissenys estan influïts en el ritme i canvis que porta la societat i enfocat per fer possible fondre l'avantguarda, la sensualitat, l'elegància, la bellesa dels teus cabells.

Nou aire per als teus cabells
El disseny ghd i la potència d'una eina professional es fusionen per aconseguir un assecador ràpid, precís i insuperable. Un fantàstic assecador de disseny ergonòmic per a un màxim control i un senzill maneig. Resistent per suportar el constant ús tant a casa com a perruqueries. Amb avançada tecnologia iònica que redueix l'encrespament i aporta lluentor i suavitat al cabell.