Missió i Equip de professionals...

...de la imatge i la salut capil·lar

EL NOSTRE EQUIP I MISSIÓ

El nostre equip professional qualificat analitzarà les característiques de cada client amb l'objectiu de trobar la millor solució estètica capil·lar que s'adapti a les seves necessitats concretes.

La nostra missió és aportar la millor tecnologia, metodologia, professionalitat i experiència a l'àrea de salut capil·lar, oferint als clients innovadors sistemes capil·lars adaptats a les seves necessitats i evolució, així com els tractaments dermo-capil·lars i orientacions de salut que cada client requereixi de forma totalment personalitzada.

Per això Tendències Sara Gallart té com a missió aconseguir millorar la imatge del cabell i qualitat de vida i autoestima del client, investigant e introduint noves firmes per cuidar la imatge de les persones, a través de l'ús de substàncies cosmètiques derivades de botànica renovable i sostenible formulades amb aromes pures de plantes i flors, conreades en l'agricultura ecològica , que ofereix serveis de aromateràpia per al benestar i la salut del cabell i pell, fent consciencia de que aquest planeta .Duguem entre tots  una tasca de reciclatge per ser respectuosos amb el medi ambient.

L'Equip Tècnic altament qualificat aporta els valors imprescindibles per fer realitat la missió de l'empresa i complir els objectius per oferir les solucions capil·lars més idònies per a cada client.

 

Per al client

Cobrim  una carta bastant àmplia de serveis per a la imatge personal com:

Perruqueria Home/Dona

Diagnostic/tractaments o teràpies

Pròtessis/perruques a mida de cabell natural o sintètic, complements o productes de manteniment.

Manteniment  i adaptació de pentinat pròtessis/perruques

Postissos per pentinats i recollits de festa o de diari

Maquillatges,  les manicures i pedicures, extincions de pestanyes

Bijuteria per a decoració del cabell

Batejos i comunions,

Especials nuvis

 

Per al client

Àmplia carta de serveis i productes en perruqueria , barberia i cosmètica capil·lar.
La nostra tècnica de treball, els nostres dissenys i cosmetologia estan influïts en el ritme i els canvis que comporta la societat i enfocat a fer possible la fusió de  la moda en tendència, en sensualitat, elegància i  bellesa, la salut i el benestar a tots els nostres clients.

Perruqueria/barberia| diagnòstic capil·lar/tractaments o teràpies | pròtesis/perruques a mida de cabell natural o sintètic i complements o productes de manteniment. | Manteniment  i adaptació de pentinats, pròtesis o perruques | postissos per pentinats i recollits de festa o de diari | maquillatges,  les manicures i pedicures, extincions de pestanyes postisses | Complements per la decoració del cabell | batejos i comunions | especials nuvis.

Sara Gallart Tendències

Centre de Perruqueria  Unisex  especialitzat des de fa 14 anys en diagnòstics, tractaments, teràpies capil·lars, perruques i postissos. L’empresa des de els seus inicis  investiga la salut capil·lar innovant  les últimes tendències de la imatge de la moda avantguardista transformada amb visagisme personalitzat per a cada client en el seu conjunt de conceptes i anatomia. Oferint un ventall de serveis i productes  de grans marques de cosmètica capil·lar, Revlon,Tigi, Moroccanoil, Naturalmente, GHD,  entre altres.

Ultimes tècniques en queratines, tractaments, tècniques de color i tall, extensions, postissos, pròtesis i perruques, cabell natural i sintètic. Sales privades on assessorem, confeccionem les mides per a pròtesis parcials o perruques. Especial tracte amb pacients de quimioteràpia, també complements  i  serveis de manteniment.

Tècnic i Estilistes especialitzats en sistemes capil·lars amb anys d’experiència.

 

Serveis

Sapien turpis tellus

Praesent quis turpis pellentesque inceptos fringilla rhoncus sapien non placerat aptent quisque, a turpis ligula bibendum purus congue orci potenti morbi facilisis nisi lacinia, fames turpis suspendisse ipsum at neque viverra nisi massa id. Maecenas scelerisque aliquam fames curae, leo imperdiet.

Lacinia sociosqu hac

Iaculis volutpat sit

A convallis mollis iaculis platea sodales purus fames netus nostra torquent, aliquam sem blandit malesuada tempus himenaeos consectetur aliquam velit luctus, integer potenti cubilia suscipit id scelerisque quis mollis quis.

Atenció al Client

De Dilluns a Divendres 9:00 a 19:30h.

Dissabte de 9:00 a 14:00h.

Enviar

El mensaje se ha enviado correctamente